Disclaimer

Vi tar personvernet til enkeltpersoner svært alvorlig. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan informasjon samles inn ved bruk av denne nettsiden, hvordan informasjonen lagres og hvordan den brukes. Vi benytter brukernes IP-adresser for å diagnostisere problemer på våre servere og administrere nettsidene våre. Når du bruker denne nettsiden vil kun grunnleggende informasjon om besøket ditt bli lagret. Pipar\TBWA distribuerer ikke denne informasjonen til tredjeparter bortsett fra i samsvar med juridiske forpliktelser overfor regulatorer.

Datainnsamling

Den eneste personlige informasjonen som samles inn av nettstedet vårt er navn og e-postadresser. Pipar\TBWA bruker denne informasjonen til å sende ut informasjon og kunngjøringer knyttet til selskapets virksomhet. E-postadressene lagres på Mailchimp (The Rocket Science Group LLC) webserver inntil informasjonen blir bedt om å bli fjernet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å holde oversikt over antall besøk på nettstedet og for å identifisere tidligere brukere. Pipar\TBWA bruker informasjonskapsler sparsomt og ansvarlig. Brukere kan konfigurere nettleserne til å tillate informasjonskapsler eller avvise dem helt. Pipar\TBWA bruker Google Analytics for nettanalyse. Hver gang nettstedet besøkes, registreres en rekke ting, som klokkeslett og dato for besøket, søkeord som brukes for å finne nettstedet, hvilket nettsted det kom fra, type nettleser og operativsystem som brukes for å besøke nettstedet. Informasjonen som samles inn brukes til å utvikle og forbedre nettsiden for å gjøre den mer tilgjengelig og enkel å bruke. Ingen annen informasjon om hvert besøk samles inn. Informasjonen som samles inn er ikke knyttet til noen annen personlig identifiserbar informasjon.

SSL-sertifikat

Denne nettsiden bruker Secure Sockets Layer (SSL)-sertifikater. Dette betyr at all kommunikasjon skjer over en kryptert forbindelse for en sikrere dataoverføring. SSL-sertifikater hindrer tredjeparter i å få tilgang til data, som f.eks. passord, som sendes via nettet. Informasjon som sendes mellom nettlesere og servere er kryptert med SSL-legitimasjon. Dataene som overføres mellom dem, leveres dermed på en sikker og korrekt måte.

E-postlister og abonnementer

Brukere kan abonnere på en e-postliste og innhold fra Pipar\TBWA. Innhold sendes kun til e-postadresser du abonnerer på. E-postadressene lagres på Mailchimp sin webserver og lagres kun med det formål å sende ut nyheter og informasjon fra Pipar\TBWA. Nederst i hver e-post som sendes til brukere er det en lenke som kan klikkes for å avslutte abonnementet.

Andre nettsteder

Pipar\TBWAs regler om brukersikkerhet gjelder ikke for andre nettsider. Nettsteder referert av Pipar\TBWA-nettstedet er ikke PiparTBWAs ansvar.
Du kan kontakte oss via dpo@pipar-tbwa.is for mer informasjon eller for å kommentere.