Om oss

Vi er Pipar\TBWA og har kontorer i Oslo og Reykjavik. Vår Disruption® -filosofi definerer arbeidet vårt og er vårt DNA. Vi bidrar til forandring og vi utvikler merkevarer til å finne sin unike identitet og hvordan de skal kunne ta sin rettmessige andel av fremtiden.

Om oss

Vi er en del av TBWA, som består av over 300 byråer over hele verden. Dette tilfører oss erfaring på suksessrike oppskrifter på TBWA kampanjer verden rundt, et disruptivt tankesett og ikke minst en internasjonal selvtillit til å kunne tenke stort og utvikle våre kunder i Norden.

Vi har fokus på kontinuerlig læring og det å tilstrebe oss en delingskultur internt og med våre kunder.

Vi jobber hver dag med å realisere og sette nye ideer og konsepter ut i livet i alle de markeder vi opererer i rundt om i verden. Selv om merkevarer har blitt en integrert del av vår kultur, er det ekstremt mye støy som forstyrrer kundenes oppmerksomhet bort fra merkevarene. For at vi skal kunne bidra til å løfte og bryte gjennom denne støyen og nå ut til riktig publikum, stoler kundene våre på at vi skal klare denne oppgaven gjennom fokus på kreativitet og en effektiv gjennomføringsevne.

Dette er slik vi jobber i kampen for at våre kunder skal kunne forbli konkurransedyktig og for at vi skal kunne bidra til å bygge en vellykket merkevare, stimulere til en bærekraftig vekst samtidig som man tar sin rettmessige andel i sitt marked.

Pipar\The Engine,  jobber med alle aspektene og fagomådene innenfor digital markedsføring og kommunikasjon. En klar digital strategi og klare formulerte målsettinger (KPI) i all vår performance marketing har gitt våre kunder ekstremt gode resultater og anerkjente priser. The Engine er et av Europas ledende full service digital marketing byråer.

Priser

På vegne av våre kunder har vi mottatt mange anerkjennelser og priser for våre reklamekampanjer og spesielt for vår kompetanse innenfor søkemotor markedsføring. TBWAWorldwide ble utnevnt til Global Agency of the Year 2021, av Adweek. Sammen med det familieeide selskapet Lanullva, vant vi feks European Search Award 2021 for best bruk av søk i kategorien mote. Vi har også blitt nominert i FIT (Awards for Grafisk design) The Glass Lion i Cannes, The Clio Awards, Cresta Awards og ADC*E Art Directors Club of Europe.

Ansatte

Vi i PiparTBWA består av en allsidig flora av kreative kunstnere som er ambisiøse fagfolk.

Hreggvidur St Magnusson

Reggie
Digital director
reggie@pipar-tbwa.no

kristjan

Hauken
Digital evangelist
kmh@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 469 54 997

romain

Romain
Design director
romain@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 960 06 088

bjornar

Bjørnar
Senior Exhibition Designer
bjornar@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 906 47 958

hadda

Hadda
Konsulent/Senior Paid Social Manager
hadda@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 994 07 559

kristian

Kristian
Senior designer
kristian@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 913 70 351

solvi

Sølvi
Art Director
solvi@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 473 61 988

sahil

Sahil
Motion designer
sahil@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 401 40 423

carita

Carita
Key Account Manager
carita@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 944 25 866

manon

Manon
Project Manager
manon@pipar-tbwa.no
Telefon: +33 (0)6 60 64 12 61

finn

Finn
Strategy Director
finn@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 920 12 294

cherry

Cherry
Content Creator
cherry@pipar-tbwa.no
Telefon: +47 948 07 122

mads

Mads
Rådgiver
mads@pipar-tbwa.no
Telefon: + 47 408 56 138

jonas

Jonas
UX designer