Design

Alt innen markedsføring og reklame er avhengig av effektfullt design. Vårt designteam representerer et bredt spekter av ulike talenter og ferdigheter som vi bruker til ulike prosjekter og ulike typer medier.

Å designe eller ikke designe

Pipar\TBWA skaper merkevarebygging og designer logo til din bedrift eller merkevares visuelle identitet. Alle prosjekter får det samme høye nivået av omsorg, oppmerksomhet til detaljer og kreativitet, fra en enkel annonse til trykk til en hel kampanje, emballasje, skilting, messeutstillinger, animasjon og industridesign.

Siden skjermer har blitt den primære plattformen hvor kunder møter og samhandler med merkevaren, driver vi også med webdesign og apputvikling og dette er ikke begrenset til selskaper og merkevarer. De har nå en høyere prosentandel av sin personlige sosiale korrespondanse på en digital plattform. En enkel og effektiv brukeropplevelse er avgjørende.

Design for trykk og skjerm

Vårt designteam driver med grafisk design og layout for trykte medier, visninger av alle slag samt design for nettsider, apper og sosiale medier.

Designportefølje

Se vårt arbeid i Portfolio-delen for å få en ide om hva vi har å tilby og har designet og utviklet for våre kunder.