Markedsføringsrådgivning

Hos TBWA bidrar vi også som markedskonsulenter sammen med TBWAENGINE, vår spesifiserte digitale markedsføringskonsulent.

Uavhengig av mediekanal tilbyr vi våre kunder markedsrådgivning, både tradisjonelt og digitalt, og har et team bestående av konsulenter med lang erfaring.

Markedsrådgivning innebærer et tett samarbeid med våre kunder for at vi skal nå de målene vi setter for merkevarene vi jobber med. Ved å bygge et langsiktig forhold til våre kunder basert på tillit kan vi også bidra til endring, fusjoner og oppkjøp, vekst og innovasjon.

Ved å bygge på denne tilliten kan vi være trygge på at vi vil forvalte merkevaren slik at det riktige budskapet formidles til både nåværende og nye kunder.

Med mange års erfaring innen reklame og markedsføring har våre markedskonsulenter mye kunnskap å dele med våre kunder, og rådgir rundt et komplett spekter av markedsføringstiltak. Dette kan være rådgivning innen identitet og strategi, eller innsikt og tilnærming rundt merkevaren. 

Våre markedskonsulenter er nøye utvalgt ettersom de også er våre kontoansvarlige, som betyr at de ser prosjekter gjennom alle utviklingsstadier. Å skape et sterkt team med markedsavdelingen eller markedsdirektøren er ofte markedskonsulentenes oppgave, men vi kan også vikariere i tilfeller bedriften din ikke har en intern markedsavdeling.