Markedsføringsrådgivning

Hos Pipar\TBWA er vi et markedskonsulentselskap som tilbyr det som har blitt kalt tradisjonell markedsrådgivning sammen med Pipar\ENGINE, vår spesifiserte digitale markedsføringskonsulent.

Markedsføringsrådgivning

Uavhengig av mediekanal tilbyr vi våre kunder markedsrådgivning, både tradisjonell og digital. Vårt team av markedskonsulenter har lang erfaring.

Markedsrådgivning innebærer et tett samarbeid med våre kunder for at vi skal nå de målene vi setter for merkevarene vi jobber med. Ved å bygge et langsiktig forhold til våre kunder basert på tillit har vi ledet flere merker med suksess gjennom tider med endring, fusjoner og oppkjøp, vekst og innovasjon. Ved å bygge på denne tilliten kan vi være trygge på at vi vil forvalte merkevaren slik at det riktige budskapet formidles til både nåværende og nye kunder.

Markedsføringskonsulenter

Med mange års erfaring innen reklame og markedsføring har våre markedskonsulenter kunnskap å dele med våre kunder.

Vi rådgir rundt et komplett spekter av markedsføringstiltak for store og små kunder. Dette kan være å gi råd til et urealisert selskap rundt valg av navn og innledende strategi eller gi verdifull innsikt og nye tilnærminger for en veletablert merkevare.

Våre markedskonsulenter er nøye utvalgt ettersom de også er våre kontoansvarlige, noe som betyr at de ser prosjekter gjennom alle utviklingsstadier. Å skape et sterkt team med markedsavdelingen eller markedsdirektøren er ofte markedskonsulentenes oppgave, men vi kan også vikariere i tilfelle det ikke er noen markedsavdeling internt i din bedrift.