Tekst

Våre tekstforfattere består ikke vanlige mennesker; vi har poeter, låtskrivere, tekstforfattere og tradisjonelle forfattere i stallen vår. Dette er et spekter av folk vi intensjonelt har satt sammen, da vi vet at variasjon og annerledeshet skaper resultater!

Dette er også mennesker som sammen skaper gode idéer, og er grunnen til at vi har kompetanse innenfor flere måter å utarbeide tekst på. Med tekst som en grunnpilar i et levert produkt er det essensielt at man har gode folk på teamet som også vet hva de driver med. Som et flerspråklig team bringer også forfatterne våre et bredt perspektiv og høy kompetanse til alle prosjektene våre.

Annonsetekst

Budskapet må settes ord på, og det er viktig å velge de riktige ordene for budskapet. Vi tror på at de riktige ordene til riktig tid vil vekke temaet vårt til live. Vi har lang erfaring med å skrive annonsetekst og gjøre tekstendringer, hvor vi er nøye med korrekturlesing og generelt sett brenner vi for det språklige. 

Vi skriver annonsetekst for alle forskjellige typer annonser og reklamemateriell, trykte brosjyrer og trykte annonser. Vi skriver også manus for TV-reklamer og videoinnhold, for nettsider og sosiale medier. Uansett hva den tiltenkte publiseringen er, vil et storyboard med et godt manus alltid være et nyttig verktøy.

Tekstsinnhold

Tekstsinnhold er ikke den eneste formen for innhold på nett. Innhold refererer også til bilder, videoinnhold, infografikk og mer. Tekstforfatting er et av elementene som trengs for å gi sluttbrukeren informasjonen og opplevelsen av nettstedet.

Å skrive innhold til nettsider er spesifikt, og du må vurdere søkemotoroptimalisering og inkludere søkeordene i teksten. Tekstinnhold til nettsider må likevel skrives for brukerne av målgruppen for å gi dem en god brukeropplevelse mens de surfer på nettstedet. Spesielt det å skrive tekst for nettet vil resultere i en bedre brukeropplevelse, og vi er ambisiøse i dette arbeidet. Vi jobber med webutvikling og søkemotormarkedsføring, og teksten må forfattes med utgangspunkt i dette.