Pipar\ENGINE

Et av Europas ledende full-service digitale markedsføringsbyråer, som jobber med alle fasetter av den elektroniske verden.

Digitalt markdsføringsbyrå

Pipar\ENGINE er vår maskin når det kommer til digital markedsføring. Internett og skjermenheter er der kundene møter merkevarer og vi sørger for at kundene dine finner deg på nettet.

Pipar\ENGINE har jobbet med alt digitalt siden 1994 for selskaper som spenner fra små lokale bilutleiere til nasjonale merkevarer og Fortune 500-selskaper, og vi har tilegnet oss verdifull kunnskap underveis. Vi brenner for det vi gjør, og det viser seg.

Vi gjennomfører strenge revisjoner og dataanalyser. Vi lager omfattende markedsføringsstrategier og gjennomfører dem effektivt. Vi forsterker budskapet ditt med kreativt design og effektfullt innhold. Vi øker eksponeringen, engasjerer forbrukerne og leverer resultater. Søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring samt elektronisk PR og administrasjon av sosiale medier er blant våre daglige oppgaver.

Som et resultat av det vi har oppnådd på vegne av våre kunder, har vi mottatt flere nominasjoner til priser og har hatt æren av å akseptere noen av dem, inkludert Global Marketing Awards og European Search Awards.

Vi er et dynamisk, smidig digitalt byrå som jobber i hastigheten til den digitale tidsalderen, men som en uavhengig enhet innen Pipar\TBWA kan vi stole på erfaringen og spesialiserte talentene til et mer konvensjonelt byrå – fra design og kopiering til full produksjon og kreativ strategi.

Våre tjenester

Vi vet hvor raskt det digitale miljøet utvikler seg, akkurat som norsk natur. Vi gjør det til en prioritet å reagere raskt og tilpasse oss det nye landskapet når det oppstår, og alltid ligge noen få skritt foran.

PartnerBadgeClickable
Google Partner Certification
Google Ads Search Certification copy
Google Ads Search Certification
Google Ads Apps Certification copy
Google Ads Apps Certification
Shopping Ads Certification copy
Shopping Ads Certification
Google Ads Display Certification copy
Google Ads Display Certification
Google Ads Video Certification copy
Google Ads Video Certification